divendres, 21 de juny de 2013

Sense Sal, grup guanyador del Festival Brot 2013

El passat dissabte 15 de juny a l'Espai Jove Les Basses es va celebrar la final de la 3a edició del Festival Brot! Durant aquesta 3a edició han passat 30 grups pels escenaris, arribant a les 100 bandes sumant les de les dues altres edicions. 

En aquesta final de la tercera edició, que es va celebrar a Les Basses hi van participar 6 grups: Europe Funky Buddhas, Pribiz, Punk Cats, Sense Sal, Stripes and Curves, Yell que durant mitja hora van tenir l'oportunitat de mostrar les seves habilitats i la seva música per tal de passar una bona vetllada i que, posteriorment el jurat pogués emetre un veredicte.

Després de valorar en directe les bandes, destacar aquells elements més positius de la seva música així com traslladar alguna recomanació, el jurat, format per Roger Palà (Cap de redacció de la Revista Enderrock), Victor Bauzà ( pedagog i director artístic de la Always Drinking Productions), Dani Tesouro (programador, dinamitzador cultural i DJ) i Albert Claret (President del Consel de la Joventut de Barcelona) va cloure la tercera edició proclament guanyador el grup Sense Sal. 

Totes les bandes finalistes obtindran un vídeo maquetat d'una de les cançons interpretades a la Final. Podeu consultar aquí els vídeos de l'any passat!

Moltes Gràcies a totes i tots i fins la propera edició :)    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada