dimarts, 29 de novembre del 2011

FISH SOUNDS, millor banda menor de 18 anys!

El passat divendres 25 de novembre, el grup FISH SOUNDS va convertir-se en el millor grup de la categoria de 12 a 17 anys al ser la banda més ben valorada durant la final celebrada a l'Espai Musical La Bàscula.


Aquesta banda musical, nascuda el 2008 i formada per en Tivi (guitarra solista i veu), en Barbero (baix i segones veus), l'Huguet (guitarra acustica i veus), en Carlitos (bateria), en Puig (guitarra solista i rítmica) i la Maria (al saxòfon), va sorprendre al públic assistent amb una interpretació enèrgica d'un repertori majoritàriament format per cançons pròpies, amb ritme i ben interpretades, que convidaven a tothom a moure's des del primer minut. En resum, podem afirmar que és una banda que gaudeix del Rock i es nota.

Ho voleu comprovar? Doncs cliqueu aquí, o... molt millor, escolteu-los en directe!





Com a premi, van aconseguir:

- Participació en un projecte d'acompanyament musical, que dotarà al grup d'eines i coneixements necessaris per tal de promocionar-se i facilitar l'entrada al circuit amateur. Durant tot el procés el grup comptarà amb la tutorització per part d'un/a productor/a musical, amb especialització en el seu estil.
 
- Gravació d'una maqueta amb les seves principals cançons.

- Un micròfon Shure SM58, entregat des de la botiga Art Guinardó.



Volem també donar l'enhorabona a totes les bandes participants per les complertes actuacions realitzades a la final. Totes elles comptaran amb un vídeo gravat i editat d'una de les cançons que van interpretar en el concert i que podran utilitzar com a material de referència per a recolzar la seva difusió.


I, per acabar, només manca afegir que ens espera un últim concert, aquest proper dissabte a La Fontana, amb els grups finalistes de la categoria de 18 a 25!


Fins llavors!

1 comentari:

  1. FANTÀSTIC! S'HO MEREIXEN! JO HE TINGUT L'OPORTUNITAT DE VEURE'LS EN DIRECTE I SÓN LA MILLOR PROMESA DEL ROCK DE LA NOSTRA TERRA QUE HE POGUT VEURE EN MOLTS ANYS!
    FELICITATS,

    LEO (ex-FAS TARD)

    ResponElimina