divendres, 22 de juliol del 2011

Ja estàs al corrent d'altres concursos de bandes?

Durant els propers mesos, a la nostra ciutat es desenvoluparan més concursos de bandes, que us poden interessar a les bandes novells.


Els i les joves del barri del Poblenou podeu presentar-vos a la 6a edició del Enre9, el concurs de grups que organitzen l’Agrupament Escolta Rakxa i l’Assemblea de Joves del Poblenou. Les bandes que s'hi inscriguin es sotmetran a una votació a través de la xarxa i els 4 grups guanyadors tindran com a premi la oportunitat de tocar el dissabte 17 de setembre a l’Espai Jove de les Festes Majors del Poblenou! 

ATENCIÓ: Les inscripcions finalitzen aquest 30 de juliol! Trobareu més informació aquí.


Per altra banda, l'Espai Jove Boca Nord obrirà al setembre les inscripcions per a la 8a edició del concurs musical Embrió. En aquest cas, per poder participar cal que els i les membres de la banda tinguin entre 14 i 20 anys, tot i que també s'acceptaran les formacions que, com a màxim, tinguin un 25% de components d'entre 20 i 30 anys.

Els grups es podran inscriure en una de les següents categories:
- Grups d'Horta-Guinardó (en cas que la meitat dels i les membres del grup siguin residents al Districte d'Horta-Guinardó).
- Grups de la Resta del Món.


Animeu-vos a participar-hi!! Totes les iniciatives són un pas més per a tocar en directe, agafar experiència i donar-vos a conèixer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada